TradeGetter voor Merchants Affiliates login  
   
Naar de homepage van TradeGetter...
Informatie voor Merchants / Adverteerders / Partners...
Informatie voor Publishers / Affiliates...
Informatie over TradeGetter...
Een paar van onze campagnes...
Met wie werkt TradeGetter al...
Contact opnemen met TradeGetter...
Nieuwsberichten van TradeGetter...
       
             
 
Uw product of dienst bij TradeGetter™... De weg naar (meer) succes !

Waardoor bereikt u (nog meer) succes als Merchant/Adverteerder..?
In ieder geval door veel bezoekers en dus potentiële klanten, naar uw website/product/dienst te krijgen. Dit begrijpen wij als geen ander door reeds 11 jaar ervaring met internet en diverse succesvolle websites.

Het TradeGetter Affiliate System biedt u als Merchant/Adverteerder een No Cure No Pay platform waarmee u op diverse manieren bezoekers en dus klanten naar uw website zult krijgen en uw product/dienst aan een grote groep kan laten zien via de bij TradeGetter aangesloten websites.

Door een helder advies van TradeGetter laten we u zien welke soort vergoeding aan de webmasters voor u en uw product/dienst de juiste is. Het hoe, wanneer, waar en welk van door u aan te bieden product of dienst is uiteraard een belangrijke graadmeter en van essentieel belang voor het resultaat en succes van uw campagne.

Een voorbeeld van onze rapportage aan u (als adverteerder) treft u hier.

De drijvende krachten achter het TG concept zijn internetmarketingexpert pur sang Sidney Cosman samen met Oscar, Kaspar, Anton.

Uw product/dienst promoten via TradeGetter kan op diverse manieren:

 • CPC (vergoeding per klik op uw banner of tekstlink)
 • CPL (vergoeding per Lead / geinteresseerde klant via een formulier)
 • CPS (vergoeding per gerealiseerde verkoop via een formulier)
 • CPM (vergoeding per 1000 vertoningen/pageviews op een pagina waar uw uiting staat)
 • CPAB - NIEUW ! - (vergoeding per abonnement zolang het abonnement duurt)
 • TRADEMailer. Een uniek en zeer uitvoerig mailsysteem dat ruim 100.000 gepersonaliseerde emails in een template (HTML) en/of plattetekst snel kan verzenden.
  Heeft u een groot of klein (klanten) bestand en/of wilt u automatisch een goed bestand opbouwen en deze regelmatig gemakkelijk en professioneel mailen?
  Kijkt u maar op www.trademailer.nl. We helpen u graag verder en laten geen mogelijkheid onbenut!
 • Is het zo dat u uw product of dienst wilt promoten? Dan bent u ook voor topkwaliteit banners en landingspagina's op het juiste adres bij TradeGetter.
  KIJK KIER
  en laat u verbazen over de mogelijkheden..!

KLIK HIER om je direct als Merchant/Adverteerder aan te melden!


Adverteren op basis van CPC vergoedingen

Wanneer u adverteert op basis van CPC (Cost per Click) vergoedingen dan betaalt u de webmasters per klik/bezoeker die via hun website gegenereerd wordt. Ook hierin zijn zeer veel varianten mogelijk speciaal toegespitst op uw onderneming en uw doel.


Leads vergoedingen - - - CPL

Een LEAD (CPL= Cost per Lead) wordt gegenereerd door een webmaster die een bezoeker naar uw website stuurt en deze bezoeker toont vervolgens interesse in uw product of dienst. Meestal via een (uitgebreid) invulformulier op uw website.


Sales vergoedingen - - - CPS

Een SALE (CPS = Cost per Sale) wordt gegenereerd door een webmaster die een bezoeker naar uw website stuurt en deze bezoeker koopt uw product of dienst en rekent direct af. Meestal via een invulformulier op uw website.

Wij beschikken over veel kennis en mogelijkheden een om volledig veilig en professioneel betaalsysteem in uw formulier in te bouwen. Vraag hier naar via info@tradegetter.nl.


Click vergoedingen - - - CPM

Een CPM (Cost per Mille / Cost per 1000 vertoningen) wordt gegenereerd door een website die uw banner of tekstlink 1000 maal laat zien. De kans dat een bezoeker op uw banner klikt is hierdoor aanwezig en uw product, dienst, merk of logo wordt veelvuldig gezien en dat is goed voor uw branding / naamsbekendheid.


Abonnement vergoedingen - - - CPAB         ~ NIEUW! ~

Een Abonnement (CPAB = Cost per Abonnement) wordt gegenereerd door een webmaster die een bezoeker naar uw website stuurt en deze bezoeker koopt uw product of dienst en rekent direct af.
Het product of dienst is gekoppeld aan een abonnementsvorm voor een periode van 3, 6, 12 of 24 maanden.

Wij beschikken over veel kennis en mogelijkheden een volledig veilig en professioneel betaalsystem in uw formulier in te bouwen. Vraag hier naar via info@tradegetter.nl.


Volledig meetbare resultaten... RealTime !

De kracht van TradeGetter is onder andere de heldere statistieken en simpele processen.
Waar andere partijen een vertraging hebben in de weergave van statistieken werkt TradeGetter RealTime ! Elke aktie wordt onmiddellijk in het systeem weergegeven. U als Merchant en ook de affiliate krijgen heldere statistieken per periode zoals dagelijks, wekelijks en maandelijks. Tevens ontvangt u per affiliate inschrijving een melding en natuurlijk meldingen bij een Sale of Lead.

Maar er is veel meer dat u moet weten en dat hebben we netjes op een rij gezet in een .pdf document. Na inschrijving ontvangt u direct het .pdf document met aanvullende informatie.

Meld u aan en laat u verbazen over de mogelijkheden en flexabiliteit van het TradeGetter systeem én het TradeGetter Team. We wensen u goede zaken... en heten u van harte welkom.

KLIK HIER om je direct als Merchant/Adverteerder aan te melden!

Voorbeelden!

 Tell a Friend