TradeGetter voor Merchants Affiliates login  
   
Naar de homepage van TradeGetter...
Informatie voor Merchants / Adverteerders / Partners...
Informatie voor Publishers / Affiliates...
Informatie over TradeGetter...
Een paar van onze campagnes...
Met wie werkt TradeGetter al...
Contact opnemen met TradeGetter...
Nieuwsberichten van TradeGetter...
       
             
 
De campagnes van TradeGetter™ . Een paar voorbeelden...

Op dit moment zijn er binnen TradeGetter diverse campagnes actief. Deze campagnes zijn vanwege de hoge vergoedingen zeer interessant voor Affiliates. Vanwege het karakter en het soort product of dienst zijn diverse campagnes laagdrempelig voor de bezoekers. TradeGetter heeft en krijgt campagnes die op iedere soort website niet misstaan. Maar ook algemene en branche gerichte campagnes zul je op TradeGetter gaan treffen.

Je hoeft niet (lang) te wachten op een goedkeuring van je website. Je kan meestal direct beginnen met het plaatsen van het promotiemateriaal en vervolgens geld verdienen met je website. Dus eh... Succes!


Campagne Body Works Fitness Groothandel

Body Works levert vanuit eigen groothandel, uit voorraad, dus is Sport en Fitness producten kopen bij Body Works extra voordelig en compleet.

 

Sinds 1986 is Body Works Fitness groothandel leverancier van meer dan 1800 sport -, fitness -, aerobics -, wellness -, gezondheids -, en vrije tijds producten van uitstekende kwaliteit.
Body Works levert vanuit eigen groothandel, uit voorraad, dus is Sport en Fitness producten kopen bij Body Works extra voordelig en compleet.

We leveren (inter)nationaal aan partikulieren én bedrijven, o.a. diverse ministeries, vele fitnesscentra en aan fysiotherapeuten, drogisten, campings en gemeente instellingen in Nederland, België, Duitsland, de Nederlandse antillen, het midden oosten, het verre oosten, Rusland en de USA.

Body Works heeft erg veel ervaring binnen de sport en fitness branch. Bij Body Works krijgt u met regelmaat een goed (en gratis) advies (of u nou iets koopt of niet) over het door uw bestelde product of het product waar uw interesse naar uit gaat. Body Works stond aan de wieg van de introductie van aerobics, het dragen van schoenen tijdens de aerobicles en leidde vele instructeurs op die nog dagelijks goed en veilig les geven.

Body Works organiseerde de eerste aerobics en fitness conventie in Nederland en Body en Mind conventie. Body Works introduceerde in 1986 de Dyna Band, The Step (steptraining), Low Impact aerobics en maakten diverse zeer succesvolle video producties zoals "Work That Body" met o.a. Bobbie Eakes (Bold & Beautifull).

Kortom... Bij Body Works bent u aan het juiste adres.

De vergoeding is 8% ,= per sale!
Bij verkoop van bijv. een loopband is dat al snel honderden euri!

Meld je snel aan voor de Body Workscampagne! KLIK HIER...

Nog geen TradeGetter Affiliate/Publisher? KLIK HIER


Campagne MkbOK.nl
MkbOK Keurmerk...?!

Het MkbOK keurmerk is een initiatief van de Stichting MKB en Internet . Sinds de oprichting in 2005 is het mkbOK keurmerk uitgegroeid tot het grootste website/webwinkel keurmerk in Nederland. Meer dan 1000 ondernemers mogen intussen het MkbOK keurmerk voeren.

MkbOK staat voor 'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf. Onder het MKB wordt verstaan: winkels en bedrijven in Nederland, met maximaal 250 werknemers. Dus ook ZZPers, eenmanszaken, stichtingen en verenigingen en VOF !
MkbOK is toegankelijk voor iedereen!

Jij als affiliate kan leuk verdienen aan de MkbOK. Een goede sale levert je gelijk € 12,50 commissie op! Binnen het TradeGetter systeem zijn diverse grafische banners en tekst links beschikbaar die je direct op je website plaatsen kan.

Trouwens...? Ben jij nog niet aangesloten bij MkbOK of wil je je website professioneel laten keuren en GRATIS gebruik maken van vele leuke en nuttige diensten? Klik dan hier.

Meld je snel aan voor de MkbOK campagne! KLIK HIER

Nog geen TradeGetter Affiliate/Publisher? KLIK HIER


Voorbeelden!

 Tell a Friend