TradeGetter voor Merchants Affiliates login  
   
Naar de homepage van TradeGetter...
Informatie voor Merchants / Adverteerders / Partners...
Informatie voor Publishers / Affiliates...
Informatie over TradeGetter...
Een paar van onze campagnes...
Met wie werkt TradeGetter al...
Contact opnemen met TradeGetter...
Nieuwsberichten van TradeGetter...
       
             
 
Over TradeGetter™ - The goalgetter for performance based websales -

TradeGetter is nieuw, heeft een verfrissende visie op internet marketing en is zeer interessant voor zowel de Merchants/Adverteerders alsmede de Affiliates/Publishers!

Het TradeGetter Team zijn leuke hardwerkende én smartwerkende mensen die sinds 1997 (inter) nationale internetervaring hebben en met veel succes!

Het streven van TradeGetter is om voor zowel de aanbieder van een campagne (Merchant/ Adverteerder) en de webmasters (Affiliate/Publisher) een unieke kijk op hun marketing activiteiten te geven en het waar te maken in resultaat.

Onze missie én passie is:
"...via het systeem en het grote netwerk van TradeGetter de Merchant/ Adverteerder haar/zijn omzet duidelijk meetbaar te laten stijgen en de Affiliate/Publisher duidelijk meetbaar veel geld te laten verdienen met haar/zijn eigen website(s) zonder ingewikkelde processen!" Dat... is TradeGetter!

TradeGetter opereert (inter)nationaal en heeft een erg groot netwerk van meer dan 39.000 webmasters (in Nederland) via dochterondernemingen zoals o.a. www.con-nect.nl en www.javascriptzoeker.nl. Deze websites verzorgen, ontwikkelen en geven gratis scripts weg voor webmasters. Bij deze twee websites is een keuze uit meer dan 1000 gratis, leuke en handige scripts en genereren ze dagelijks ruim 50.000 bezoeken en 180.000 pageviews. Dochterondernemingen van TradeGetter zorgen voor een bereik van ruim 144.000.000 pageviews en ruim 18 miljoen bezoeken per jaar.

Partners en samenwerking met o.a.: MutliSafePay, Checkmedia, Data Universal BV, Your Hosting, Mollie, Ideal, PayPal, Telefoonaanname, Lau, Es, Effort H, Stichting MKB en Internet, RelatieFront, De Telegraaf, PhoneHouse, NAK en vele anderen.

KLIK HIER om je als Affiliate/Publisher aan te melden!

KLIK HIER om je direct als Merchant/Adverteerder/Partner aan te melden!

Heeft u een idee of wilt u samenwerken, partner worden of speciale wens?
Mail ons dan naar: info@tradegetter.nl of bel met 020-6140197.
Onze telefoniste zorgt dat u de juiste persoon krijgt te spreken.
Dank u dat u met TradeGetter belt.


Voorbeelden!

 Tell a Friend